• Coronavirus IgG & IgM Test Cassette

    Coronavirus IgG & Kasét Uji IgM

    Prinsip Artron COVID-19 IgM / IgG Antibody Test mangrupikeun assay antioksromatografis anti-capture pikeun panyimpangan sakaligus sareng ngabédakeun antibodi IgM & IgG ka COVID-19 virus dina sérum manusa, plasma, atanapi conto getih sadayana.