Gaun Bedah

Katerangan Singkat:

Éta tiasa dianggo pikeun operasi bedah sareng perawatan pasien.Inspeksi pencegahan wabah di tempat umum; Disinféksi tina daérah anu kacemar; dipaké dina militer, medis, kimia, perlindungan lingkungan, transportasi, pencegahan wabah sareng widang anu sanés.


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

【Bahan / Eusi】

Kode Nomer 1: SMS

Kode No. 2: SMSBagian Daérah Membran

Kode No. 3: SMS 

【Beurat】

Kode Nomer 1: 40gsm

Kode No. 2: 40gsm

Kode No. 3: 42gsm 

【Ukuran】

S, M, L, XL 

Surgical-Gown-08

【Gaya】

Lengan panjang, beuheung buleudVelcro, Rib cuff, dasi cangkéng ganda, Seam Ultrasonik; 

【Warna】

Biru

Standards standar sareng kualifikasi:】

Kode Nomer 1: EN13795-1-2019, CE, EC-REP

Kode No. 2: EN13795-1-2019, CE, EC-REP

Kode No. 3: TINGKAT AAMI PB70 3

Display Produk tampilan】

Kode No.1

Surgical-Gown-01

Kode No.2

Surgical-Gown-02

Kode No.3

Surgical-Gown-01

Langkung rinci ngeunaan gambar pics

Surgical-Gown-03
Surgical-Gown-04
Surgical-Gown-05

Bunder Bunder (velcro)

Surgical-Gown-06

Rib Dibuka

Surgical-Gown-07

Ultrasonik Seam

Ing Packing】

1 pc / kantong, 50pcs / karton, ukuran karton 60 * 44 * 36, beurat kasar 7,5KG.

【Sérsilisasi】

steril 

Ications Aplikasi

Éta tiasa dianggo pikeun operasi bedah sareng perawatan pasien.Inspeksi pencegahan wabah di tempat umum; Disinféksi tina daérah anu kacemar; dipaké dina militer, medis, kimia, perlindungan lingkungan, transportasi, pencegahan wabah sareng widang anu sanés.

【Produksi Lingkungan-100.000 tingkat purifikasi dinamika】

Surgical-Gown-09
Surgical-Gown-10
Surgical-Gown-11
Surgical-Gown-12

【Sertifikasi】

Surgical-Gown-13
Surgical-Gown-14
Surgical-Gown-13

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami