• Protective Clothing

    Baju pelindung

    Kalayan dua-sapotong dituding tilu diménsi anu dipotong sareng pita anu elastis sakitar muka pameunteu, tiung tiasa langkung pas nyocogkeun bentuk wajah sareng ningkatkeun pangaruh perlindungan.