Baju pelindung

Katerangan Singkat:

Kalayan dua-sapotong dituding tilu diménsi anu dipotong sareng pita anu elastis sakitar muka pameunteu, tiung tiasa langkung pas nyocogkeun bentuk wajah sareng ningkatkeun pangaruh perlindungan.


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Introduction Pengenalan Desain Produk】

Desain Hooded Dua Potongan

Kalayan dua-sapotong dituding tilu diménsi anu dipotong sareng pita anu elastis sakitar muka pameunteu, tiung tiasa langkung pas nyocogkeun bentuk wajah sareng ningkatkeun pangaruh perlindungan.

Gugus Seape Tegel Teg

Unggal kelim disegel sareng kasét, sareng cangkéng diterapkeun ku band internal anu élastis, anu langkung saé ningkatkeun panyalindungan jahitan sareng kabugaran jas éta.

Cuff elastis

Bungkus na nganggo pita internal elastis pikeun ningkatkeun kahadean sareng panyayapan.

Desain Plétét Tutup

Puseur sateuacana pusat aplikasi ngamungkinkeun gampang di pasang sareng dilaksanakeun bari desain zipper parpét pariputan panyayun anu langkung saé.

Panutupan Hél Bawah Éastis

Band elastis internal diterapkeun ka hem handap, kalayan panutup sapatu anu ditambah, anu ningkatkeun kabugaran sareng perlindungan.

Show Produk Témbongkeun】

protective-clothing-2
protective-clothing-1
protective-clothing-4
protective-clothing-3

Introduction Introduksi Produk】

Pakéan pelindung anu dileungitkeun, jas pelindung

Bahan: Pilem polipropilén spunbonded pe pilem dilapis nonwovens

Eusi: 100% poliéster

Kauntungan: Antibakteri, Anti statik, Leuleus, anti cai, Hidup

1. Sakabéh prosés sareng bahan baku dugi ka standar anu pangluhurna.

2. Kaintél, kasét segel sareng zippers anu saluyu sareng standar nasional.

3. Laras pelindung dilakukeun tina PP lawon non spunbond laminated sareng pilem PE. Bahanna luhur kakuatan, lemes di kabaran, ramah kulit, teu nyaman kanggo ngagem, sareng kuat dina pagelaran antistatik.

4. Éta pagelaran anti-infiltrasi anu hadé, efisien panyaring tinggi, résistansi Uap permukaan, kakuatan sareng perméabilitas hawa, anu ngamungkinkeun sacara efektif nyegah cai sareng lebu.

【Spésifikasi】

protective-clothing-9

Details Rincian Téknis】

1..Jarum jahitan, beungkeutan sareng prosés kedap panas diterapkeun dina bagian nyambungkeun jas pelindung. Liang tina jahitan disegel. Stitches pitch kudu 8 nepi ka 14 jahitan per 3cm. Jahitan manja sareng dijalankeun. Teu kedah diluncurkeun stitch.Bonded atanapi bagian-hawa disegel bakal datar sareng disegel tanpa gelembung hawa.

2. Zaman baju pakean pelindung henteu kedah kakeunaan, sareng anu nganggo seleting selét kedah dikonci.

3. Struktur jas pelindung kedah salaras, gampang ditunda sareng dileungitkeun, sareng sendi kedah ketat.

4. Cuffs elastis sareng ankles, sareng kaop na cangkéng elastis.

5. Laras pelindung aya dina struktur anu umum, anu diwangun ti luhur sareng kaos calana.

【Acara Showhop】

protective-clothing-5
protective-clothing-6
protective-clothing-7
protective-clothing-8

【Sertipikat】

FDA

FDA clothing

Cép

CLOTHING CE

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami