• Coronavirus IgG & IgM Test Cassette

    Coronavirus IgG & Kasét Uji IgM

    Prinsip Artron COVID-19 IgM / IgG Antibody Test mangrupikeun assay antioksromatografis anti-capture pikeun panyimpangan sakaligus sareng ngabédakeun antibodi IgM & IgG ka COVID-19 virus dina sérum manusa, plasma, atanapi conto getih sadayana.
  • Surgical Gown

    Gaun Bedah

    Éta tiasa dianggo pikeun operasi bedah sareng perawatan pasien.Inspeksi pencegahan wabah di tempat umum; Disinféksi tina daérah anu kacemar; dipaké dina militer, medis, kimia, perlindungan lingkungan, transportasi, pencegahan wabah sareng widang anu sanés.
  • Disposable Apron

    Disposable pésta

    Apron tahan cairan, gajih sareng minyak.Prosesan kaéndahan, kageulisan, produsén, konstruksi sareng kebersihan & pamakean sapopoé.
  • Isolation Gown PE1003B

    Pamisahan Gown PE1003B

    Laboratorium, pawon, sagala rupa daérah peryogi panyalindungan tahan cairan sedeng.
    Buktina-cai, Batu-buktina, Buktina Minyak
  • Face Shield

    Beungeut Shield

    Hal ieu dipaké dina kahirupan sapopoé. Tiasa dianggo di kantor Gawé, dapur, jalan hujan, pésta, pasamoan sareng sajabana. High-definisi anti-halimun pelindung taméng pamisahan, seueur dianggo di bank, personil transportasi, réstoran, sareng tempat umum; Perlindungan perisai wajah tiasa sacara efektif. nyegah pangguna ngabeungitkeun polutan dina ramo dina kahirupan sapopoé sareng damel. Dina waktos anu sami, tameng wajah ngagaduhan prestasi anti halimun anu hadé sareng masihan visi anu jelas.
  • Isolation Gown PE1003

    Pengasingan Gown PE1003

    Laboratorium, pawon, sagala jinis daérah peryogi panyalindungan tahan cairan sedeng.Water-buktina, Debu-buktina, Buktina Minyak
  • Isolation Gown E

    Pangisaran Gown E

    Gaun pamisahan dileungitkeun
  • Isolation Gown A

    Pangasing Gown A

    Gaun pamisahan dileungitkeun
  • Protective Clothing

    Baju pelindung

    Kalayan dua-sapotong dituding tilu diménsi anu dipotong sareng pita anu elastis sakitar muka pameunteu, tiung tiasa langkung pas nyocogkeun bentuk wajah sareng ningkatkeun pangaruh perlindungan.