Warta perusahaan

  • Berita-Bedah-Gown

    Anyar nembé Gowns Bedah kami dijual panas. Gowns Surgical kami dijual ka seueur nagara di dunya. Konsumén pisan puas kana kualitas produk kami sareng jasa ti tim penjualan kami. Sterilisasi: Aplikasi steril: Éta tiasa dianggo pikeun operasi bedah sareng perawatan.Inspec ...
    Maca deui
  • Berita-Isolasi-Gown

    Anyar-anyar na ngagungkeun pengabdian kami ngagem panas. Gaun urang ngasingkeun dijual ka seueur nagara di dunya. Konsumén pisan puas kana kualitas produk kami sareng jasa ti tim penjualan kami. Produk: Gaya Gown Isposable Gown A: Bahan / Eusi: 100% polipropilén non-anyaman ...
    Maca deui
  • pakean pelindung

    Anyar baju pakean pelindung urang anu dijual. Konci pelindung kami dijual ka seueur nagara sapertos UK, Jepang, Kanada, Malaysia dll. Konsumén pisan wareg ku kualitas produk sareng jasa kami ti tim penjualan kami. ...
    Maca deui
  • Disposable-Aprons

    Anyar nembé nganggo disponsoran kami anu dijual panas. Kami masihan ka konsumén ka sakumna dunya. Konsumén pisan puas kana kualitas produk kami sareng jasa ti tim penjualan kami. Apron kami tiasa nganggo karakter di handap ieu: 1) anti cai, anti minyak, anti debu, seueur dipaké dina sagala rupa….
    Maca deui
  • Tés-Kit

    Kaset test IgM / IgG kami dijual panas. Kami masihan ka konsumén ka sakumna dunya. Konsumén pisan puas kana kualitas produk kami sareng jasa ti tim penjualan kami. Pabrik urang ngagaduhan kakuatan téknis anu kuat. Panyakit Coronavirus 2019 (COVID-19) Ujian Antibodi IgM / IgG nyaéta gancang, qualitati ...
    Maca deui
  • Beungeut Shield

    Anyar-akhirna pabrik urang dijual 800,000pcs muka tameng ka Pelanggan Jepang urang. Palanggan pisan wareg ku kualitas produk sareng jasa kami. Tameng raray kami ngagaduhan karakter di handap ieu: 1. Produk ieu nganggo PET anu transparan anu luhur pikeun ngasingkeun sareng panyalindungan bulat sadaya. 2. Produk tiasa terang ...
    Maca deui