Tés-Kit

Kaset test IgM / IgG kami dijual panas. Kami masihan ka konsumén ka sakumna dunya. Konsumén pisan puas kana kualitas produk kami sareng jasa ti tim penjualan kami.

Pabrik urang ngagaduhan kakuatan téknis anu kuat.

Panyakit Coronavirus 2019 (COVID-19) Uji Antibodi IgM / IgG nyaéta épunochromatografis anu gancang, kualitatif sareng trep. di vitro assay pikeun deteksi diferensial tina antibodi IgM & IgG ka COVID-19 virus dina sérum manusa, plasma atanapi conto getih sadayana diala tina inféksi COVID-19. Alatna dirancang pikeun ngabantosan dina netepkeun paparan anyar atanapi sateuacanna kana virus COVID-19 nyukcruk status panyakit saatos inféksi COVID-19 Virus.

Assay ieu ngan ukur nyayogikeun hasil awal. Hasil positip teu hartosna inféksi ayeuna, tapi ngagambarkeun fase panyakit anu saatos inféksi. Positip IgM atanapi IgM / IgG positip nunjukkeun paparan anyar, sedengkeun IgG positip nunjukkeun inféksi sateuacana, atanapi panyebaran latén.

Inféksi ayeuna kedah dikonfirmasi ku Transcriptase Real-Time Reverse Transcriptase (RT- PCR) atanapi turutan gen virus. Tés ieu dimaksudkeun pikeun panggunaan profésional.

Tujuan kami nyaéta pikeun nyayogikeun produk kualitas anu hadé pikeun para nasabah di saluruh dunya. Alat uji kami dijual saé. Wilujeng sumping patarosan anjeun sareng kami bakal masihan balesan gancang.

Dijual panas - kaset ujian 19 COVID 19

Di handap ieu aya inpormasi anu langkung seueur ngeunaan kit test urang.

Nguji Kasih

Kit Tes Rapid

Uji Kasét Rapid

Kit uji Antibodi

Kaset Uji Antibodi

Kit uji Coronavirus

Kit uji Coronavirus

Nguji Kasih Coronavirus

Uji Kasih Coronavirus

Kit uji COVID

Tés Kasus COVID

Kit uji COVID

COVID nguji Kasih

Kit Tes Rapid

Nguji Kasebut Rapid

Kit Uji Antibodi

Kaset Uji Antibodi

Kit Tés IgM / IgG       

Kaset Uji IgM / IgG     

Antibody IgM / Kit Uji IgG   

Antibodi IgM / Kaset Uji IgG  

Kit Penguji Emas Koloid

Kit Penguji Emas Koloid

Kémél Uji Emas Koloid

Kasét Nguji Koloil Emas

Alat uji Reagent

Reagent Uji Kasih

Kit uji Reagent

Kit Uji Reagent

Reagent Nguji Kasih

Kit Nguji Reagent

Kit Ujian Rapag Reagent

Kasép Ujian régéritasi Rapid

Kit Tés régénis Rapid

Kit Diagnostik

Kasét Diagnostik

Kit Diagnostik

Kaset Uji Diagnostik

Kit Tés Diagnostik

Nguji Kasét Diagnostik

Kit Diagnostik Médis

Kasét Diagnostik Kaséhatan

Kit Tés Diagnostik Médis

Kasét Uji Diagnostik Kaséhatan

Kit Tés Diagnostik Médis

Kasét Uji Diagnostik Kasét

Alat uji Coronavirus gancang

Kit uji Coronavirus gancang

Kasép Nguji Coronavirus gancang

Uji Kasét Coronavirus gancang

Kasét Uji Rapid Virus Rapid

Kit uji Rapus Virus Rapid

Kasét Uji Rapid Virus Rapid

Kit uji Rapus Virus Rapid

coronavirus Poct

COVID Poct

Alat Tés Diri Coronavirus

Alat Tés Diri Coronavirus

Kasét Uji Diri Coronavirus

coronavirus Nguji Diri Kasét

Kit uji Diri coronavirus

Kit Tilu Diri Coronavirus

 

 


Waktu pos: Mei-27-2020