pakean pelindung

Anyar baju pakean pelindung urang anu dijual. Konci pelindung kami dijual ka seueur nagara sapertos UK, Jepang, Kanada, Malaysia dll. Konsumén pisan wareg ku kualitas produk sareng jasa kami ti tim penjualan kami.

protective-clothing-6
protective-clothing-7
protective-clothing-8

Produk: Pakéan pelindung dileungitkeun, jas pelindung

Bahan: Pilem polipropilén spunbonded pe pilem dilapis nonwovens

Eusi: 100% poliéster

Kauntungan: Antibakteri, Anti statik, Leuleus, anti cai, Hidup

1.. Sakabéh prosés sareng bahan baku dugi ka standar anu pangluhurna.

2. Kain, kasét segel sareng zippers luyu sareng standar nasional.

3.Laras pelindung dilakukeun tina PP lawon non spunbond laminated sareng pilem PE. Bahanna luhur kakuatan, lemes di kabaran, ramah kulit, teu nyaman kanggo ngagem, sareng kuat dina pagelaran antistatik.

4. Cai mibanda pagelaran anti-infiltrasi anu hadé, efisien panyaring tinggi, résistansi Uap permukaan, kakuatan sareng perméabilitas hawa, anu ngamungkinkeun sacara efektif nyegah cai sareng lebu.

Di handap ieu seueur inpormasi ngeunaan pakean pelindung kami. 

Perlindungan Baju

Baju pelindung

Perlindungan Pakéan

Jas palindung

Perlindungan jas

Baju pelindung

Pakéan pelindung anu dileungitkeun

Larangan palindung anu dileungitkeun

Dilaksanakeun Panyalindungan Pakéan

Larangan Perlindungan Disposable

Busana Kasalametan

Cocog Kasalametan

Baju Kasalametan

Pakéan médis

Cocog Médis

Baju Aman cai

Maké pakean Médis anu dileungitkeun

Dilereskeun Kaséhatan Médis 

Ageman Pelindung Rumah Sakit

Rumah Sakit palindung

Rumah Makan Perlindungan Rumah Sakit

Rumah sakit Perlindungan jas

Pakean pelindung médis

Cocog palindung Médis

Pakéan Perlindungan médis

Perlindungan médis Cocog

Gaun pelindung

Perlindungan Gaun

Pakéan Anti Bakteri

Baju anti Bakteri

Jas anti bakteri

Pakéan Protéter Sterile

Sétile pelindung Sterile

Protéper Apérsér Sterile

Pakéan Coverall Dileungitkeun

Pakéan Perlindungan Coverall

Sarung Perlindungan Coverall

Pakéan Perlindungan Coverall

Sarung Perlindungan Coverall

Pakéan Perlindungan Non-Anyaman

Pamakéan Rumah Sakit Pakéan

Disponsor Pakéan Protéter Sterile

Cocog Séltip Protéksi Sterile

Grosir Pelindung Disposable Grosir

Socatan palindung Dileungitkeun

Pakéan anu dileungitkeun

Baju Coverall Sareng

Perlindungan Coverall jas

Pakéan Disposable médis

Pinuh-Maké Pakéan Médis anu Pinuh

Baju pelindung

Pertahanan China Pas

Pakean pelindung Cina

Baju pelindung Cina

Pertahanan China Pas

Pakean pelindung Cina

Pakéan Pelindung Heureut

Rumah sakit Coverall

Perlindungan Coverall

Baju pelindung

Kaayaan palindung anu dileungitkeun

Pamakéan palindung Medial

Panyalindungan sapakéan

Kaos panyalindungan Disposable

Pakét Perlindungan Medial

Kaayaan palindung anu dileungitkeun

Perlindungan Coverall


Waktu pos: Jun-16-2020