Berita-Isolasi-Gown

Anyar-anyar na ngagungkeun pengabdian kami ngagem panas. Gaun urang ngasingkeun dijual ka seueur nagara di dunya. Konsumén pisan puas kana kualitas produk kami sareng jasa ti tim penjualan kami.

 

Produk: Gown Isolation Disposable

Gaya A:

Bahan / Eusi: 100% lawon non-polipropilén nganggo film TPU

Beurat: 40gsm -45gsm

Ukuran: M, L

Gaya: Lengan panjang, beuheung buleud, cuff elastis, dasi beuheung sareng dasi cangkéng, Seam jahitan;

Warna: Bodas

Level AAMI: Lawon pas Level 2-AATCC42 / AATCC127; Jahitan jahitan non-buktina.

Packing: 10pc / bag, 100pcs / karton, Caron ukuran 67 * 39 * 36, beurat kasar 10KG.                                                    

Sterilisasi: henteu-steril

Aplikasi: transportasi sabar, sémah sabar, perawatan dasar pasien. Laboratorium, sadaya jinis daérah peryogi panyalindungan tahan cairan sedeng.

 Isolation-Gown-E-9

Gaya E:

Bahan / Eusi: 100% poliéster sareng pilem

Beurat: 65gsm

Ukuran: M, L

Gaya: Lengan panjang, beuheung buleud, cuff elastis, dasi beuheung sareng dasi cangkéng, Seam jahitan;

Warna: Bodas / Bulao

Level AAMI: Lawon pas Level 2-AATCC42 / AATCC127; Jahitan jahitan non-buktina.

Packing: 10pc / bag, 100pcs / karton, Caron ukuran 67 * 39 * 36, beurat kasar 10KG.                                                    

Sterilisasi: henteu-steril

Aplikasi: transportasi sabar, sémah sabar, perawatan dasar pasien. Laboratorium, sadaya jinis daérah peryogi panyalindungan tahan cairan sedeng.

 Isolation-Gown-E-2

PE1003 sareng PE1003B

- Jenis Lawu: Polétilén

- Bahan: pe 30gsm

- Uji Garasi: AAMI PB70 LEVEL3

- Jenderal: Unisex

- Tempat Asal: Cina

- Warna Bulk: Biru

 

 Isolation-Gown-PE1003-4Isolation-Gown-PE1003B-4

 

Di handap ieu aya inpormasi anu langkung seueur ngeunaan gaun pamisahan buang kami.

Baju Dhewe

Baju Isol Disingkahkeun

Gown ngisolasi

Gown Isolation Disposable

PE Gown

Per Pengasingan Gaun

PE Baju

Pakéan Baja Pisahan

AAMI Tingkat 3 Gaun Pengirangan

Gaun Isip Polipropilén

Gaun Isolasi Non-anyaman

Perlindungan Pakéan

Gown dileungitkeun

Gowns isolasi médis

Pengasingan Gown Level 2

Pangisiran Gaun Tingkat 2

Diliputi Coverall

Dokter Gown

Dokter Cocok

Gown Isolasi Anu Didarkeun Non-anyaman

Gown Isolation Goréng

Baju Pengasingan

Baju Pengasingan

Gaun Isil Polyétilén

Pangasing Gown pikeun Laboratorium

Pisolasi Gown pikeun Ruangan

Gofolasi Terpisihan Disarankeun Cai

Gown Isolasi Air-Proof

Gofolasi Terpisihan Disarankeun Cai

Gown Isolation Waterproof

Baju Isol cai

Pakéan isolasi cai

Gaun Isol Disasingkeun Cina

Cina Pakéan Ispos Disposable

Cina Pakéan isolasi Disposable

Pengasingan Gown sareng Knit Cuff

Gaun pelindung

Gaun Pecat Henteu Sénsil

Gaun Pisahkeun Larangan Henteu Sénsil

Gaun Isolasi Henteu-Tuang

Gaun Isolasi Henteu Sénsor

Pakéan Isolasi Henteu Sénsil

Baju Isolasi Non-Séntil

 

Pakéan Pelindung Papisah

Gofongan Cai-Buktina

Gown Waterproof

Gaun Isolasi Sipil

Gaun pelindung

Anti Debu Disposable Gown

Cina ngasingkeun Gown

Gown Disposable Cina

Gaun Biru Isolasi

Bodas Isolasi Gown

Gaun Pengirangan Borong

Gaun Terasing

Gowns pikeun Isol

Isro Disposable Gown AAMI Tingkat 2

Pengasingan Gown AAMI Tingkat 2


Waktu pos: Jul-01-2020