Pamisahan Gown PE1003B

Katerangan Singkat:

Laboratorium, pawon, sagala rupa daérah peryogi panyalindungan tahan cairan sedeng.
Buktina-cai, Batu-buktina, Buktina Minyak


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

【Panjelasan Produk】

Jenis Produk: saragam

Katerangan: Gaun lengan panjang non-anyaman

Ukuran Ukuran: L, XL

Pemanasan segel pemanasan sareng garis luh dina kelim leungeun baju

Éta tiasa dioyak tina sisi tukang nalika pareum

Belang kabuka pikeun ngagem gampang

- Jenis Lawu: Polétilén

- Bahan: pe 30gsm

- Uji Garasi: AAMI PB70 LEVEL3

- Jenderal: Unisex

- Tempat Asal: Cina

- Warna Bulk: Biru

【Spésifikasi】

Isolation-Gown-PE1003B-6

Show Produk Témbongkeun】

Isolation-Gown-PE1003B-1
Isolation-Gown-PE1003B-2
Isolation-Gown-PE1003B-3
Isolation-Gown-PE1003B-4
Isolation-Gown-PE1003B-5

【Aplikasi】

Laboratorium, pawon, sagala rupa daérah peryogi panyalindungan tahan cairan sedeng.

Buktina-cai, Batu-buktina, Buktina Minyak

【Émbaran Pakét】

1. Ukuran karton: 60cm * 40cm * 27cm

2. 20pcs kantong, kalayan stiker pelekat 60pcs

3. Beurat:

L: 240pcs per karton, beurat bersih 13,5KG , beurat kotor 14,5KG

XL: 160pcs per karton, beurat net 11.5KG , beurat kasar 12,5KG


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami