Pengasingan Gown PE1003

Katerangan Singkat:

Laboratorium, pawon, sagala jinis daérah peryogi panyalindungan tahan cairan sedeng.Water-buktina, Debu-buktina, Buktina Minyak


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

【Panjelasan Produk】

Jenis Produk: saragam

Katerangan: Gaun lengan panjang non-anyaman

Ukuran Ukuran: L, XL

Pemanasan segel pemanasan sareng garis luh dina kelim leungeun baju

Éta tiasa dioyak tina sisi tukang nalika pareum.

- Jenis Lawu: Polétilén

- Bahan: pe 30gsm

- Uji Garasi: AAMI PB70 LEVEL3

- Jenderal: Unisex

- Tempat Asal: Cina

- Warna Bulk: Biru

【Spésifikasi】

Isolation-Gown-PE1003-6

Display Produk tampilan】

Isolation-Gown-PE1003-1
Isolation-Gown-PE1003-2
Isolation-Gown-PE1003-3
Isolation-Gown-PE1003-4
Isolation-Gown-PE1003-5

【Aplikasi】

Laboratorium, pawon, sagala rupa daérah peryogi panyalindungan tahan cairan sedeng.

Buktina-cai, Batu-buktina, Buktina Minyak

【Émbaran Pakét】

20pcs / kantong,

pangukuran karton: L 60CM * W 40CM * H 25CM

Ukuran L: 240pcs / ctn., Beurat net 12.50kgs, beurat kotor 13,30kgs.

Ukuran XL: 160pcs / ctn., Beurat net 10.00kgs, beurat kotor 10,80kgs. 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami