Pangasing Gown A

Katerangan Singkat:

Gaun pamisahan dileungitkeun


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

【Panjelasan Produk】

Gaun pamisahan dileungitkeun

【Gaya A】

Bahan / Eusi: 100% lawon non-polipropilén nganggo film TPU

Beurat: 40gsm -45gsm

Ukuran: M, L

Gaya: Lengan panjang, beuheung buleud, cuff elastis, dasi beuheung sareng dasi cangkéng, Seam jahitan;

Warna: Bodas

Level AAMI: Lawon pas Level 2-AATCC42 / AATCC127; Jahitan jahitan non-buktina.

Packing: 10pc / bag, 100pcs / karton, Caron ukuran 67 * 39 * 36, beurat kasar 10KG.                                                    

Sterilisasi: henteu-steril

Aplikasi: transportasi sabar, sémah sabar, perawatan dasar pasien. Laboratorium, sadaya jinis daérah peryogi panyalindungan tahan cairan sedeng.

As Pangukuran Produk】

Isolation-Gown-A-5
Isolation-Gown-A-6

Show Produk Témbongkeun】

4
Isolation-Gown-A-3
Isolation-Gown-A-1
Isolation-Gown-A-2

【Kauntungannana】

Gowns kami dipotong langkung lega ngaliwatan dada sareng leungeun baju pikeun langkung lega. Kain lemes sareng cai anu kabuktian nganggo téknologi bahan canggih anu nyayogikeun barrie tahan Santika. Éta ngajaga anjeun teu nyaman nalika anjeun damel, ngabantosan anjeun ngarasa yakin tur aya di kontrol.

【Aplikasi】

Gaun ngisolasi anu teu disingkirkeun nyaéta gaun sanés anu masihan halangan sedeng pikeun cairan awak sareng sékrési pasien. Utamina dianggo pikeun pengobatan pasien sareng pamariksaan pencegahan wabah di tempat umum. Ieu ogé tiasa dianggo sacara lega dina tatanén, peternakan sato, perlindungan lingkungan, sareng huma.

【Sertipikat】

FDA

Isolation-Gown-A-7

FDA

Isolation-Gown-A-8

COC

Isolation-Gown-A-9

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami