Coronavirus IgG & Kasét Uji IgM

Katerangan Singkat:

Prinsip Artron COVID-19 IgM / IgG Antibody Test mangrupikeun assay antioksromatografis anti-capture pikeun panyimpangan sakaligus sareng ngabédakeun antibodi IgM & IgG ka COVID-19 virus dina sérum manusa, plasma, atanapi conto getih sadayana.


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

【Eusi Paket】

· Eusina kursi: Kasét Uji, Desiccant.

· 100 tabung capillary (20 µl) pikeun 100 tés.

· Sampél 12 ml sampel pikeun 100 tés.

· Parentah ujian. 

Ing Packing】

25pouches / kotak, démén kotak 15 * 14 * 6,5cmbeurat kotak éta 150g.

100boxes / karton, diménsi karton 72 * 62 * 36cm22KGS.

Show Produk Témbongkeun】

rapid-test-kit-4
rapid-test-kit-1
rapid-test-kit-5
rapid-test-kit-2
rapid-test-kit-3

【Digunakeun】

Panyakit Coronavirus 2019 (COVID-19) Uji Antibodi IgM / IgG nyaéta épunochromatografis anu gancang, kualitatif sareng trep. di vitro assay pikeun deteksi diferensial tina antibodi IgM & IgG ka COVID-19 virus dina sérum manusa, plasma atanapi conto getih sadayana diala tina inféksi COVID-19. Alatna dirancang pikeun ngabantosan dina netepkeun paparan anyar atanapi sateuacanna kana virus COVID-19 nyukcruk status panyakit saatos inféksi COVID-19 Virus.

Assay ieu ngan ukur nyayogikeun hasil awal. Hasil positip teu hartosna inféksi ayeuna, tapi ngagambarkeun fase panyakit anu saatos inféksi. Positip IgM atanapi IgM / IgG positip nunjukkeun paparan anyar, sedengkeun IgG positip nunjukkeun inféksi sateuacana, atanapi panyebaran latén.

Inféksi ayeuna kedah dikonfirmasi ku Transcriptase Real-Time Reverse Transcriptase (RT- PCR) atanapi turutan gen virus. Tés ieu dimaksudkeun pikeun panggunaan profésional. 

Iple Prinsipna Assay】

Prinsip Artron COVID-19 IgM / IgG Antibody Test mangrupikeun assay antioksromatografis anti-capture pikeun panyimpangan sakaligus sareng ngabédakeun antibodi IgM & IgG ka COVID-19 virus dina sérum manusa, plasma, atanapi conto getih sadayana. Virus covid-19-

antigen spesifik konjugasi kana koloid emas sareng disimpen dina pad konjérgér. IgM anti-manusa IgM sareng IgG anti monoclonal anti Igg diolobilasi dina dua garis uji individu (T2 sareng T1) mémbran nitrokelulosa. Garis IgM (T2) langkung caket kana sampel anu saé sareng dituturkeun ku garis IgG (T1). Nalika sampel ditambah, konjugasi emas-antigen dirawat na ogé COVID-19 IgM sareng / atanapi antibodi IgG, upami aya dina conto, bakal berinteraksi sareng antigen konjugasi emas. Imunocomplex bakal ngalih ka arah jandela tés dugi ka zona uji (T1 & T2) dimana aranjeunna bakal direbut ku IgM anti-manusa anu relevan sareng / atanapi anti-manusa IgG (T1), ngabentuk garis pink anu katingali, nunjukkeun hasilna positip. Upami COVID-19 antibodi henteu aya dina

conto, henteu aya garis pink bakal muncul dina garis uji (T1 & T2), nunjukkeun hasil négatip.

Pikeun ngawula janten kontrol prosés internal, jalur kontrol kedahna sok ditingali di Control Zone (C) saatos prosés réngsé. Absence tina garis kontrol pink di Zona Control mangrupikeun indikasi hasil anu salah. 

【Ujian Prosedur】

Cabut alat tés tina kantong anu disegel ku ngoyak

kiyeu sareng nempatkeun alat tés dina tempat anu datar, garing.

Kanggo ketebalan getih sadayana:

Nganggo tabung kapilér, kumpulkeun pikeun ngagugulung getih dugi ka garis hideung.

Pikeun sakabeh getih venous:

Nganggo pipette atanapi tabung kapilér, kumpulkeun sakabeh getih anu réal (20µl).

Pikeun sérum / plasma:

Nganggo pipette, kumpulkeun sérum / plasma (10µl).

  1. Tambihkeun sérum / plasma / diklumpukkeun kana getih luhur kana rea ​​luhur (caket kana jandela tés) tina sampel ogé dina alat uji tanpa gelembung hawa (tahan tabil capillary / pipette sacara tegak sareng salingkuh teras-terasan teras ngalawan pad dina jero sampel ogé pikeun mindahkeun ).
  2. Ngantosan 20-30 detik; tambahkeun 2 tetes (sakitar 90µl) tina sampel panyangga ka sampel sumur alat tés.
  3. Baca hasilna saatos 15-20 menit. Spesimen anu kuat tiasa ngahasilkeun hasilna positif sakedik 1 menit.

Entong hasil ngaremutan 30 menit.

【Alih Basa】

Negatif

Pita warna pink ngan muncul di daérah kontrol (C), nunjukkeun akibat négatip pikeun inféksi COVID-19.

Positip

Pita warna pink némbongan di daérah kontrol (C) sareng wilayah T1 sareng / atanapi T2.

1) IgM sareng IgG positip, pita anu katingali di T2 sareng T1, nunjukkeun hasil positip pikeun inféksi COVID-19.

2) IgM positip, band anu katingali di daérah T2, nunjukkeun hasil positip pikeun inféksi COVID-19.

3) IgG positip, band anu katingali di daérah T1, nunjukkeun akibat positif pikeun inféksi COVID-19.

Henteu leres

Teu aya band anu katingali di daérah kontrol (C). Malikan sareng alat uji anyar. Upami tés masih gagal, punten wartosan distributor nganggo nomer seueur.

【Acara Showhop】

factory-tour-4
factory-tour-5
factory-tour-3

【Sertipikat】

Cép

TESTING CE


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami