• Face Shield

    Beungeut Shield

    Hal ieu dipaké dina kahirupan sapopoé. Tiasa dianggo di kantor Gawé, dapur, jalan hujan, pésta, pasamoan sareng sajabana. High-definisi anti-halimun pelindung taméng pamisahan, seueur dianggo di bank, personil transportasi, réstoran, sareng tempat umum; Perlindungan perisai wajah tiasa sacara efektif. nyegah pangguna ngabeungitkeun polutan dina ramo dina kahirupan sapopoé sareng damel. Dina waktos anu sami, tameng wajah ngagaduhan prestasi anti halimun anu hadé sareng masihan visi anu jelas.