Beungeut Shield

Katerangan Singkat:

Hal ieu dipaké dina kahirupan sapopoé. Tiasa dianggo di kantor Gawé, dapur, jalan hujan, pésta, pasamoan sareng sajabana. High-definisi anti-halimun pelindung taméng pamisahan, seueur dianggo di bank, personil transportasi, réstoran, sareng tempat umum; Perlindungan perisai wajah tiasa sacara efektif. nyegah pangguna ngabeungitkeun polutan dina ramo dina kahirupan sapopoé sareng damel. Dina waktos anu sami, tameng wajah ngagaduhan prestasi anti halimun anu hadé sareng masihan visi anu jelas.


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Par Parameter Produk】

Nami: Waos Shield

Materi: Tinggi transparan dua kali anti anti halimun

Colorway: Bulao, Beureum, Jingga, jsb

Ukuran: 32x22cm, 33x22cm atanapi 35x24cm

Ketebalan: 0.24mm atanapi 0.4mm.

Pangaruh pelindung: Digunakeun pikeun produksi sapopoé, anti lebu, anti minyak ti dapur, anti percikan, anti-kabut, anti titisan, suplai médis, sanés médis

Show Produk Témbongkeun】

face-shield-orange-07
face-shield-orange-10
face-shield-turquoise-9
face-shield-navy-09
face-shield-navy-10
face-shield-red-07
face-shield-back
face-shield-navy-06

Char Watak Produk】

1. Produk ieu nganggo PET anu transparan anu luhur kanggo ngasingkeun sareng ngalindungan sagala rupa.

2. Produkna aya beurat beurat, luhur transparansi, teu tiasa dianggo ngagem.

3. Perlindungan kasalametan, efisiensi blocking luhur sareng kecelakaan ciduh.  

4. Épéktip nyegah visi kabur disababkeun ku bédana suhu sareng uap cai.

5. Ganda sisi produk ieu ditutupan ku pilem anti statik.

【Skop aplikasi】

Dipaké dina kahirupan sapopoé. Tiasa dianggo di kantor Gawé, dapur, jalan hujan, pésta, pasamoan jsb.

High-kahulugan anti-halimun pelindung Pelencongan tameng raray, seueur dianggo di bank, personel angkot, réstoran, sareng tempat umum; Perlindungan tameng wajah tiasa sacara efektif nyegah pangguna tina panyebrangan polutan dina ramo dina kahirupan sapopoé sareng pagawéan. Dina waktos anu sami, tameng wajah ngagaduhan prestasi anti halimun anu hadé sareng masihan visi anu jelas.

Introduction Langkung Ngenalkeun】

1.. Full Face Shield: transparan, ringan, teu nyaman, napas, cocog pikeun ngalindungan mata, sungut, irung tina lebu, titisan, aerosol, semprot sareng splatter.

2. Bahan Premium: PET kualitas anti kualitas tinggi. awét sareng praktis.

3. Cahaya & Rajana: Masing-masing dilengkepan band band anu elastis sareng span span, Cocog kanggo waktos ngagem. Anti halimun sareng busa empan nyadiakeun kanyamanan tambahan sareng aman ngalawan cairan sareng lebu ka daerah raray.

4. Éféktip Turunkeun Splatter: taméng raray pelindung parah ngalindungan anjeun tina panyemprot sareng splatter. Kalayan desain ergonomika, tameng urang anu kasalametan nyanghareupan kanggo jalma réa.

face-shield-advantage

【Catetan】

Sateuacan nganggo, punten cabut pilem pelindung transparan dina dua sisi lénsa. 

face-shield-navy-05

【Sertipikat】

Cép

MASK CE

FDA 1

MASK FDA1

FDA 2

MASK FDA2

【Laporan Laporan】

TIM20200617145131
Microsoft Word - its5814.doc
Microsoft Word - its5814.doc
Microsoft Word - its5814.doc
Microsoft Word - its5814.doc
Microsoft Word - its5814.doc

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Patali PRODUK