Disposable pésta

Katerangan Singkat:

Apron tahan cairan, gajih sareng minyak.Prosesan kaéndahan, kageulisan, produsén, konstruksi sareng kebersihan & pamakean sapopoé.


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Par Parameter Produk】

Ngaran: Disponable pocong

Bahan: HDPE

Colorway: Bulao, pink, bodas.

Ukuran: 70x120cm

Ketebalan: 0,02mm

Kemasan: 100pcs / bag, 10bags / ctn

Ukuran karton: 36 * 28 * 18cm, atanapi 52 * 36 * 9cm

Beurat kasar: 13KG, beurat Net: 12,5KG

Produk ieu dilakukeun tina HDPE polyethylene.Io euweuh bau. 

Par Parameter Produk】

disposable-apron-white-1
disposable-apron-white-2
disposable-apron-blue-1
disposable-apron-pink-4
disposable-apron-pink-1
disposable-apron-blue-2
disposable-apron-pink-2
disposable-apron-pink-3

Character karakter produk】

1) anti cai, anti minyak, anti debu, seueur dipaké dina sagala rupa

huma. Bujang-dipaké, beurat hampang, anti cai, Gred Kadaharan.

Aprons tahan cairan, minyak jeung minyak.

Cahaya, payus, debu-buktina, minyak-buktina, kokotor-buktina

2) Éta murah tapi tiasa dipakai, sareng éta résistén Asam sareng Alkali,

anu tiasa dianggo dina pamariksaan kimia, panangalian di

industri sareng tatanén, ngawarnaan, asuhan sareng nu sanés.

【Aplikasi】

Ngolah sareng ngolah kadaharan Diét na Bakeries jsb…

Ngalelep Rambut, Ujian Médis, Ngumbah, DIY, Pangolahan Kadaharan, Médis, Hotel, Réstoran, Rumah Sakit Lab, Kecantikan Salon, Cukuran, Ujian, Pasar pasar, toko eceran, mall, toko grosir, rumah tangga sapopoé jsb.

Ngolah kadaharan, kageulisan, manufaktur, konstruksi sareng kabersihan & pamakean sapopoé

【Kauntungannana】

Harga rendah, kualitas alus, palayanan saé

Introduction Langkung Ngenalkeun】

1. Disposable, friendly-environment.

2. Gampang kanggo dianggo.

3. énténg.

4. kalis air, kalis.

5. tahan tahan korosi kimia.

6. Dipaké sacara umum pikeun ngahasilkeun dahareun, kaéndahan, klinik pikeun perlindungan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Patali PRODUK