Taros Kami

Qingdao Perusahaan Grup Asia Pasifik Anyar

Alamat

Kamar 1009, gedong dagang Cina, No.100 Hongkong jalan tengah, Qingdao, Cina

Telepon

Telepon: 13969819257

Tel: 86 532 85921061

Jam

Senén-Jumaah: 8 énjing dugi ka 5 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

INGIN KANGGURU DENGAN AS?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami