Tentang Kami

Qingdao Perusahaan Grup Asia Pasifik Anyar

Tentang Kami

qingdao222

Qingdao Company Asia Asia Pasifik diadegkeun dina taun 2000 di kota laut anu éndah Qingdao. Lalu lintas daratan sareng angkutan laut gampang pisan.

Pabrik urang gaduh kakuatan téknis anu kuat sareng tim téknis. Produk urang dijual ka seueur nagara sapertos Jepang, Malaysia, AS sareng seueur nagara Éropa. Produk kami nganggo kualitas saé sareng harga anu saé.

NAP parantos nganut kana nilai-nilai perusahaan tina nasabah munggaran, kerja sama, integritas, gairah sareng kumawula. Tim penjualan kami nyadiakeun jasa anu saé pikeun konsumén.

Produk utama urang mangrupikeun produk pelindung sapertos perisai pameunteu, apron pakai buang, pakean pelindung, gasing pengasingan disponsoran, gaun bedah, kit uji gancang (kaset test) sareng sajabana. CE atanapi sertipikat FDA sayogi.

Beungeut Shield

1. Produk ieu nganggo PET anu transparan anu luhur kanggo ngasingkeun sareng ngalindungan sagala rupa.

2. Produkna aya beurat beurat, luhur transparansi, teu tiasa dianggo ngagem.

3. Perlindungan kasalametan, efisiensi blocking luhur sareng kecelakaan ciduh.  

4. Épéktip nyegah visi kabur disababkeun ku bédana suhu sareng uap cai.

Tameng muka dianggo dina kahirupan sapopoé sareng produksi poean. Tiasa dianggo di bengkel, Kantor damel, dapur, jalan hujan, pesta ageung, pasamoan jsb.

Pangaruh pelindung: anti debu, anti minyak ti dapur, anti percikan, anti kabut, anti titisan, suplai non-médis, sanés médis.

Disposable pésta

* anti cai, anti minyak, anti debu, seueur dianggo dina sababaraha widang. Bujang-dipaké, beurat hampang, anti cai, Gred Kadaharan.

Aprons tahan cairan, minyak jeung minyak.

Cahaya, payus, debu-buktina, minyak-buktina, kokotor-buktina 

* Éta murah tapi tiasa dipakai, sareng éta résistansi Asam sareng Alkali, anu tiasa dianggo dina pamariksaan kimia, panyalindungan industri sareng tatanén, ngalelep, perawat sareng sanésna. 

Baju pelindung

Bahan: Pilem polipropilén spunbonded pe pilem dilapis nonwovens

Eusi: 100% poliéster

Kauntungan: Antibakteri, Anti statik, Leuleus, anti cai, Hidup

Sakabéh prosés sareng bahan baku dugi ka standar anu pangluhurna.

Cai mibanda pagelaran anti-infiltrasi anu hadé, efisien panyaring tinggi, résistansi Uap permukaan, kakuatan sareng perméabilitas hawa, anu ngamungkinkeun sacara efektif nyegah cai sareng lebu. 

Gown Isolation Disposable

Gaun ngisolasi anu teu disingkirkeun nyaéta gaun sanés anu alus pikeun masihan halangan sedeng pikeun pasien' cairan awak sareng sékrési. Utamina dianggo pikeun pengobatan pasien sareng pamariksaan pencegahan wabah di tempat umum. Ieu ogé tiasa dianggo sacara lega dina tatanén, peternakan sato, perlindungan lingkungan, sareng huma.

Gowns kami dipotong langkung lega ngaliwatan dada sareng leungeun baju pikeun langkung lega. Kain lemes sareng cai anu kabuktian nganggo téknologi bahan canggih anu nyayogikeun barrie tahan Santika. Éta ngajaga anjeun teu nyaman nalika anjeun damel, ngabantosan anjeun ngarasa yakin tur aya di kontrol.

Gaun Bedah

Kualitas anu saé sareng harga saing.

Kit Ujian Rapid / Kasét Uji

Panyakit Coronavirus 2019 (COVID-19) Uji Antibodi IgM / IgG nyaéta épunochromatografis anu gancang, kualitatif sareng trep. di vitro assay pikeun deteksi diferensial tina antibodi IgM & IgG ka COVID-19 virus dina sérum manusa, plasma atanapi conto getih sadayana diala tina inféksi COVID-19. Alatna dirancang pikeun ngabantosan dina netepkeun paparan anyar atanapi sateuacanna kana virus COVID-19 nyukcruk status panyakit saatos inféksi COVID-19 Virus. Alat uji gancang ieu ngajual pisan.

Upami aya patarosan mangga ulah ragu ngahubungan sareng jalma penjualan. Email:Cynthia@napgroup.net  Wilujeng sumping patarosan!